Общи условия

Какви са условията за ползване на услугата?

Процес на подготовка и планиране

Ако сте писали дипломен или курсов проект, знаете с колко сложен процес трябва да се справите още в началото. Намирането на подходящи материали може да трае дълго или да се усложни сериозно.

Следват анализ на източниците и съставяне на план, по който да се разработи темата. Тази част от работата също може да отнеме доста време или да забуксува. За да ви спестим дългото, безплодно и трудоемко търсене, ние ви предлагаме проучване и съдействие. Ако решите да ни се доверите, можете да ползвате нашите източници или ние да приемем вашия избор, като се съобразим с индивидуалните ви изисквания.

След одобряването на темата и плана започва самият писмен процес

Началните части от изложението (глави или пасажи) ще ви бъдат предоставени за съгласуване с вашия научен ръководите, ако е необходимо. След това работата продължава според конкретните изисквания. Ако разполагате с части от други разработки, които искате да бъдат ползвани адаптирани или цитирани във вашия труд, нашият специалист ще ги включи в текста по най-подходящия начин и ще се съобрази с вашите желания.

Клиентът е в правото си по всяко време да поиска актуализация на информацията и да нанася корекции, независимо от размера им. Това позволява да се елиминират недоразуменията в движение и да се постигне комплексен резултат в съответния срок.

Писменият процес протича както следва:

•             След като получим поръчката ви, започваме събирането на информацията, която е необходима за изпълнение на проекта. След одобрението ви нашият консултант веднага започва работата по проекта.

На финала текстът се тества компютърно за плагиатство.

След като се потвърди, че разработката е уникална, ние я изпращаме по имейл с прикачен файл в рамките на крайния срок.

•             Практиката сочи, че след като получите своята завършена разработка, е възможно да се наложат поправки, допълнения или редакции. Можете да се свържете с нас в 14-дневен срок от получаването на текста и ние ще направим всички нужни корекции. Допълнителната работа също ще бъде изпълнена качествено и за посоченото от вас време.

Още данни ще откриете на: www.diplomni.org