„Непобедимите 4” събира звездния елит. Продукцията заблестява за да повиши гледаемостта

Култовият хит „Непобедимите” е известен с участието на множество холивудски звезди, но за четвъртия филм обещава истинска сензация. Силвестър Сталоун, преговаря с редица от най-популярните екранни герои, като целта е в следващата продукция от „Непобедимите” всеки зрител да открие любим герой. Тази стратегия би осигурила на Слай много по-голям зрителски интерес и би покрила голяма част от аудиторията, която не припознава екшъна като филм, който заслужава вниманието й.

Освен Силвестър Сталоун, който е главният герой във всичките три филма, в ролята на Барни Рос, зрителите ще могат да се насладят на чара и играта на голяма част от героите, които предпочитат пред по-известният като Рамбо.

Един от актьорите, с които преговаря Сталоун е Том Круз, който приключи снимките в „Мисията невъзможна 5” и продължава да се радва на продължителен интерес от страна на феновете, като самият той споделя, че предпочитанията му към момента са именно за игра в подобни екшън продукции. Това определено накланя везните в полза на Слай.

Друга световна звезда, която е на върха на кариерата си е Хю Джакман, предвиждан за ролята на Хорт Балто Баусър. Джакмън обаче е в непрестанна борба с рака на кожата, принуждаващ актьора на постоянна хирургическа намеса и който в момента да бъде категоричен в отговора си за евентуално поемане на ангажимент към мега продукцията поради непостоянното си здравословно състояние.

Почти са финализирани преговорите с Кевин Костнър, който се очаква да поеме ролята на комисаря от ФБР Джоунс Роки. Костнър е любимец на публиката от далечния „Бодигард” и се радва на огромен зрителски интерес от страна на нежния пол.

Сметките на Сталоун не приключват до тук – за ролята на лейтенант Уилямсън, Слай предвижда Марк Уолбърг.

Не е изненадваща и заявката за ролята на президента на Съединените щати, която, като че ли, наистина най-добре пасва на Дензъл Уошингтън. По думите на Сталоун и тук вече има почти ясно потвърждение.

Слай обаче не спира до тук. Намеренията му са „Непобедимите 4” да се превърне в едно истинско холивудско съзвездие. Любимецът на публиката Вин Дизел е един от най-спряганите за ролята на Франк Уолкър, а Лиъм Нийсън се очаква да изиграе Ловеца. Това са звезди, които със сигурност биха повишили стойността на продукцията от гледна точка на блестящ актьорски състав.

Освен това, усилено се говори, че Слай е изчистил финансовите си проблеми с холивудския титан Брус Уилис, който също се очаква да придаде допълнителен блясък към съзвездието.

Един от най-сигурните участници в екшъна е Дуейн Джоунс, който пусна съобщение в социалните мрежи, че ще искрено се радва и ще се забавлява да стане един от Непобедимите герои в сериала, наред с такава холивудска подборка, каквато е сътворил Слай.

Списъкът на Сталоун все още не е приключил – любимецът на младежите по света – Скалата, ще се изяви в ролята на злодей. Пиърс Броснън, по-известен като Агент 007, също е потвърдил участието си. Още един холивудски тигър със сигурност ще вземе участие в снимките, и това е Стивън Сегал, който открито изразява задоволството си от снимките в България в предишния филм.

Дали на публиката ще й заблести прекалено от подбрания актьорски състав или Слай ще се окаже прав, вземайки предвид съветите на Мечо Пух – „Колкото повече – толкова повече” предстои да видим в „Непобедимите 4”.

Кинохитът ще се снима у нас от ноември тази година до април 2015 г.,  което вече е официална информация. Копродуцент на екшъна е Ню Имидж, която ще успее да докара „съзвездието” в България.

Comments are closed.